Kirjanpito

Asteri kirjanpito-ohjelmalla teet kahdenkertaista kirjanpitoa kirjanpitolain ja -asetuksen mukaisesti. Ohjelmistossa on monipuoliset toiminnot ja kattavat tulostevaihtoehdot, jotka ovat klikkauksen tai kahden päässä. Asteri on aidosti helppo kirjanpidon ohjelma, joka voidaan ottaa käyttöön vaikka kesken tilikauden. Ohjelmisto on vuodesta toiseen pärjännyt erinomaisesti Taloushallintoliiton ohjelmistotutkimuksissa.

Asteri kirjanpito-ohjelman mukana toimitetaan valmiit mallitilipuitteistot (tilikartat ja tilinpäätösrungot) eri yhtiömuodoille, kuten esim. osakeyhtiölle, asunto- osakeyhtiölle, yhdistykselle, avoimelle yhtiölle ja maanviljelijälle. Valittavissa on tiivistetty liikekirjuri tai Asterin oma numerointi. Valmiista mallitilipuitteista käyttäjä voi muokata omaan käyttöönsä soveltuvan tilikartan ja tilinpäätöksen rungon. Tilikartta ja tilirunko on käyttäjän vapaasti määriteltävissä. Yritykset ovat toisistaan riippumattomia: jokaisella on oma tilikartta ja tilinpäätösrunko. Yrityksen ja tilikauden perustaminen on todella helppoa.

Asterin suosiosta kertoo se, että vuosien varrella Asteri ohjelmaa on myyty yli 15 000 kertaa. Valtaosa toimituksistamme on edelleen perinteisiä työasema-asennuksia, mutta kuten nykyaikaan kuuluu ohjelman saa myös pilviversiona. Ohjelmistoa käytetään kohtuullisen hinnoittelun vuoksi pääasiassa puolisähköisiin ja mappikirjanpitoihin. Asterilla onnistuu myös täysin sähköinen taloushallinto.

Liity tyytyväisten Asteri asiakkaiden perheeseen! Asterilla taloushallinto on asiakkaidemme mielestä niinkin mukavaa, ettei moni malta lopettaa eläkeiänkään koittaessa, vaan jatkaa kirjanpidon tehtävissä monia ”lisävuosia”. Monen muun toimittajan ohjelmiston ylläpidon päättyessä Asterilla on vielä monia käyttövuosia jäljellä. Kolmannen sukupolven perheyrityksenä joustavat toimintamallimme mahdollistavat ohjelman aktiivisen kehityksen, joka pohjautuu suurilta osin käyttäjiemme toiveisiin.

Kirjanpito-ohjelmalla on perinteikäs historia 40 vuoden ajalta. Toki tässä matkalla on ohjelmasta tullut lukuisia uusia versioita ja käyttöjärjestelmämuutoksiakin. Ohjelmien elinkaari on pitkä: tuemme myös vanhoja DOS-käyttäjiämme tuotteiden alasajon sijaan. Täysin kotimaisena toimijana voimmekin palvella käyttäjiä poikkeuksellisen hyvin.

Asteri Kirjanpito-ohjelman käyttö

Käyttöliittymä mukailee lentokoneen ohjaamoa: yhdessä näkymässä voit tehdä useita toimintoja, korjaukset nopeasti ja etsiä harvoin sattuvia virheitä automaatioilla tai näppärillä hakutyökaluilla. Kaikki toiminnallisuudet on pyritty tuomaan yhden tai kahden klikkauksen päähän käytön nopeuttamiseksi. Asteriin on toteutettu mm. suosikit -valikko, josta saa nopeasti ajettua kirjanpidon yleisimmät toiminnot ja ne ovat helposti muokattavissa käyttäjän toiveiden mukaisiksi.

Asterissa oletuksena ei ole pakkolukituksia, vaan pääset helposti muokkaamaan aiempia tilikausia, voit tehdä tilinavauksen (ts. avaavan taseen) useampaan kertaan. Tyypillisesti näin toimitaan, kun tammikuun ALV:t pitää saada laskettua ennen edellisen tilikauden tilinpäätöksen vahvistumista. Kirjanpito-ohjelmassa on mukana ALV-automatiikka: kirjaukset tehdään bruttosummina ja ohjelma purkaa oma-aloitteisten verojen veroilmoitusta varten arvonlisäverot verokannoittain ja ilmoituskohdittain. Halutessasi ohjelman voi määrittää käyttämään nettomenetelmää. Se purkaa kunkin kirjauksen jälkeen arvonlisäveron omille tositeriveilleen.

Asterin hinnoittelu on avointa ja kaikille asiakkaillemme sama: hinnat perustuvat käyttäjämäärään. Käyttäjämaksulla voit siis tehdä useamman yrityksen kirjanpidot koosta tai yhtiömuodoista riippumatta. Tulosteiden ja ajojen määriä ei ole rajoitettu. Hinnastomme on avoin ja julkinen, näet sen täältä. Työasemaversioissa maksetaan kertamaksu ja vuosittainen ylläpitomaksu, pilviversiossa avausmaksu ja kuukausimaksu. Ylläpitomaksu työasemaversiossa ei ole pakollinen, mutta hyvin suotava. Ylläpito kattaa periaatteen selvittävän asiakastuen ja oikeuden käyttää ohjelmiston uusinta versiota.

Tilaa Asteri Kirjanpito täältä. Ohjelman toimitustapana on useimmiten nettilataus, toki ohjelman voi noutaa toimistoltamme tai tilata postitettuna perinteikkäästi cd-levyllä. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 09-3507530 tai sähköpostilla atsoft@atsoft.fi. Autamme sinut mielellämme alkuun!