Kirjanpito

Asteri kirjanpito-ohjelma täyttää kirjanpitolain ja -asetuksen vaatimukset. Asteri kirjanpidon ohjelmistossa on monipuoliset toiminnot ja kattavat tulostevaihtoehdot, jotka ovat klikkauksen tai kahden päässä. Asteri on aidosti helppo kirjanpidon ohjelma, joka voidaan ottaa käyttöön vaikka kesken tilikauden.

Asteri kirjanpito-ohjelman mukana toimitetaan valmiit
mallitilipuitteistot (tilikartat ja tilinpäätösrungot) eri yhtiömuodoille, kuten esim. osakeyhtiölle, asunto- osakeyhtiölle, yhdistykselle, avoimelle yhtiölle ja maanviljelijälle. Valmiista mallitilipuitteista käyttäjä voi muokata omaan käyttöönsä soveltuvan tilikartan ja tilinpäätöksen rungon. Tilikartta ja tilirunko on käyttäjän vapaasti määriteltävissä. Yritykset ovat toisistaan riippumattomia: jokaisella on oma tilikartta ja tilinpäätösrunko. Yrityksen ja tilikauden perustaminen on todella helppoa.

Asterin suosiosta kertoo se, että vuosien varrella Asteri ohjelmaa on myyty yli 10 000 kertaa.

Liity tyytyväisten Asteri asiakkaiden perheeseen! Asterilla kirjanpito on asiakkaidemme mielestä niinkin mukavaa, ettei moni malta lopettaa eläkeiänkään koittaessa, vaan jatkaa kirjanpidon tehtävissä monia ”lisävuosia”.

Asterin hinnoittelu on avointa. Jokaiselle käyttäjälle on sama hinta, ja siksi löydätkin hinnastomme näkyvillä täältä.

Tilaa Asteri Kirjanpito jo tänään. Et varmasti pety. Ohjelman toimitustapana on joko nettilataus, nouto Atsoftista tai postitoimitus cd-levyllä. Voit olla meihin myös yhteydessä puhelimitse 09-3507530 tai sähköpostilla atsoft@atsoft.fi. Autamme sinut mielellämme alkuun!