Isännöinti

Asteri Isännöinti on tarkoitettu taloyhtiön vuokraseurannan hoitamiseen isännöitsijöille ja yksittäisille taloyhtiöille. Ohjelma soveltuu myös vuokrataloyhtiöiden vuokraseurantaan esimerkiksi kunnan vuokrataloille ja yksityisille asuntosijoittajille, joilla on useita vuokrahuoneistoja eri taloyhtiöissä.

Asteri isännöintiohjelmistolla laaditaan kätevästi luettelo huoneistoista, huoneistojen omistajista ja huoneiston asukkaista, määritetään kullekin huoneistolle vuokrapaikkojen veloitusyksiköt, tulostetaan vuokramaksutilisiirrot ja seurataan kumulatiivisesti huoneistojen maksamia vastikkeita ja verrataan niitä tavoitereskontraan.

Asteri isännöintiohjelmalla voi hoitaa samassa paikassa yhden tai useamman taloyhtiön vuokraseurannan, eli ohjelma taipuu niin monen taloyhtiön hoitoon kuin tarve vaatii!

Ohjelma on käytössä lukuisilla isännöitsijöillä, jotka ovat esittäneet omia toiveitaan ohjelman lisäominaisuuksiksi ja niinpä ohjelmaan on lisätty lukuisia isännöitsijöiden tarvitsemia toimintoja. Asteri Isännöinti on siis aidosti käyttäjiensä näköinen ohjelma.

Asteri isännöintiohjelma soveltuu

  • Asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille
  • Vuokrataloyhtiöille, esim. kunnan vuokrataloyhtiöiden vuokrien hoitamiseen
  • Asuntosijoittajalle, jolla useita vuokrahuoneistoja eri taloyhtiöissä

Asteri Isännöinnissä on monia näppäriä ominaisuuksia. Tutustu niihin täällä.