Ajankohtaiset tiedotteet

Isännöinti

Asteri Isännöinti on tarkoitettu taloyhtiön vastike- ja vuokraseurannan hoitamiseen isännöitsijöille ja yksittäisille taloyhtiöille. Ohjelma soveltuu myös vuokrataloyhtiöiden vuokraseurantaan esimerkiksi kunnan vuokrataloille ja yksityisille asuntosijoittajille, joilla on useita vuokrahuoneistoja eri taloyhtiöissä. Kiinteistösijoitusyhtiöille, vuokraustoimintaa harjoittaville ja kiinteistömanageeraukseenkin ohjelma sopii loistavasti.

Asteri isännöintiohjelmistolla laaditaan kätevästi luettelo huoneistoista, huoneistojen omistajista ja huoneiston asukkaista, määritetään kullekin huoneistolle vuokrapaikkojen veloitusyksiköt, tulostetaan vastike- tai vuokramaksutilisiirrot ja seurataan kumulatiivisesti huoneistojen maksamia vastikkeita ja verrataan niitä tavoitereskontraan.

Asteri isännöintiohjelmalla voi hoitaa samassa paikassa yhden tai useamman taloyhtiön vuokraseurannan, eli ohjelma taipuu niin monen taloyhtiön hoitoon kuin tarve vaatii!

Ohjelma on käytössä n. 280 isännöitsijöillä, jotka ovat esittäneet omia toiveitaan ohjelman lisäominaisuuksiksi ja niinpä ohjelmaan on lisätty lukuisia isännöitsijöiden tarvitsemia toimintoja. Asteri Isännöinti on siis aidosti käyttäjiensä näköinen ohjelma.

Asteri isännöintiohjelma soveltuu

  • Asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille
  • Vuokrataloyhtiöille, esim. kunnan vuokrataloyhtiöiden vuokrien hoitamiseen
  • Asuntosijoittajalle, jolla useita vuokrahuoneistoja eri taloyhtiöissä

Asteri Isännöinnissä on monia näppäriä ominaisuuksia. Tutustu niihin täällä.