Ajankohtaiset tiedotteet

Tapahtumat netistä

Tehosta taloushallintoa: PDF-tiliotteet, luottokorttilistaukset, saldojen siirrot muista kirjanpito-ohjelmista ja moni muu aineisto nyt automaattisesti tiliöityinä päiväkirjaksi Asteriin!

PDF-tiliotteesta tai periaatteessa ”mistä tahansa sähköisestä ja järkevästä aineistosta” automaattisesti tiliöity päiväkirja kirjanpitoon. Et siis tarvitse pankin aineistosiirtosopimuksia: riittää, että saat tiliotteen pdf-muodossa ja ohjelma osaa sen tulkita suoraan päiväkirjaksi.

Tapahtumat netistä -ohjelma tulkitsee niin PDF-tiliotteet, luottokorttilistaukset kuin aineistosiirrot mm. Brioxista, Econetista ja Tikonista suoraan Asteri Kirjanpitoon. Automaattitiliöinnit mahdollistavat parhaimmillaan koko vuoden kirjanpidon tekemisen minuuteissa!

Ohjelmalla teet nopeasti mm. Asunto-osakeyhtiöiden, yhdistysten, henkilöyhtiöiden ja osakeyhtiöiden kirjanpidot. Suurin hyöty: asiakkaalla ei tarvitse olla pankkiyhteysohjelmaa eikä WS kanavasopimusta pankin kanssa. Pelkkä nettiselaimella käytettävä pankkisopimus riittää. Asiakas lataa kk-tiliotteen nettipankista ja toimittaa tiliotteen kirjanpitäjälle. Paperilta skannattu tiliote on yleensä lukukelvoton, joten suosi sähköisiä aineistoja.

Tapahtumat Netistä tulkitsee mm. seuraavia tiliotteita ja tapahtumia:

Toteutamme liittymiä tarpeen mukaan.