Ajankohtaiset tiedotteet

Palkanmaksu

Asteri palkanlaskuohjelma on tuttu ja turvallinen taloushallinnon ammattilaisen valinta. Täysin kotimainen Asteri Palkanmaksu on käytössä yli 1200 tilitoimistossa ja yrityksessä, ja palkkaohjelma onkin monen palkanlaskijan suosikki.

  • Asteri palkanlaskuohjelma soveltuu palkanlaskentaan yritysmuodosta riippumatta
  • Moniyrityskäyttöinen: voit laskea lähes rajattomasti palkkoja yhdellä maksulla
  • Reilu ja avoin hinnoittelu: maksat vain ohjelmalisenssin ja ylläpitomaksun, joka on kiinteä riippumatta siitä, kuinka monen yrityksen ja palkansaajan palkat lasket
  • Asteri sopii lähes jokaisen yrityksen palkanlaskentaohjelmaksi koosta riippumatta muokattavuuden ansiosta
  • Palkanmaksu onnistuu nykyaikaisesti, täysin sähköisin menetelmin Asteri verkkopalkan ja helpposoutuisen tulorekisteriliittymän avulla

Asteri palkanlaskuohjelmassa on lähes kaikki ominaisuudet mitä tarvitset jokapäiväisessä työssä! Käytön tueksi tarjoamme maksuttoman ja kaikille avoimen tietopankin käyttöohjeiden ja ohjevideoiden tueksi. Tutustu täältä ohjeisiin.

Valtaosa palkoista kulkee nykyisin verkkopalkkoina. Asteri Verkkopalkka -lisäominaisuuden avulla saat simppelisti laitettua eteenpäin palkat suoraan palkansaajien verkkopankkeihin. Lue lisää Verkkopalkasta.

Palkanmaksuohjelman käyttö

Moni käyttäjämme arvostaa ohjelman suoraviivaisuutta. Palkkarivit on helposti muokattavissa yrityksen tarpeisiin toimialan ja työehtosopimuksen mukaan. Ohjelmassa voi tehdä kustomoidut palkkarivit yritys- ja palkansaajakohtaisesti.

Ohjelmaan on luotu helppokäyttöinen tulorekisteri-liittymä. Asterin tulorekisteri-ominaisuus on rakennettu mahdollisimman yksinkertaiseksi käyttää – suurimman osan tiedoista syötät vain kerran ja loput ohjelma laskee laskemiesi palkkojen perusteella. Palkkariveille automaattisesti tulevat ansaintakaudet ja tulolajit on vaivatonta muuttaa kenttää klikkaamalla. Lentokoneen ohjaamon kaltainen käyttöliittymä nopeuttaa käyttöä – suurin osa laskentaan tarvittavista tiedoista on yhdessä näkymässä ja toiminnallisuudet muutaman klikkauksen päässä. Käytön aikana ei ole tarvetta selailla läpi useita valikoita tai siirtyä työvaiheesta toiseen.

Osaava asiakastukemme neuvoo ylläpitosopimuksen tehneitä käyttäjiämme. Toimintavarmuuden, helpon kustomoinnin ja yksinkertaisen ohjeistuksien ansiosta Atsoftin käyttäjät ovat joutuneet hyvin vähän soittelemaan Verohallintoon tulorekisteriongelmissa. Vaikka olemmekin tästä äärimmäisen ylpeitä, myös Taloushallintoliiton riippumattomissa tutkimuksissa palkanmaksuohjelmaamme on kehuttu vuodesta toiseen.

Liittymiä on rakennettu huomattava määrä. Mm. kirjanpidon kannalta kätevä ominaisuus on maksetuista palkoista tiliöintitositteen siirtoaineisto, jonka voi lukea suoraan Asteri kirjanpito-ohjelmaan leikepöydän kautta. Palkat saa helposti maksuun SEPA XML -tiedostona joko Asteri Monipankilla tai verkkopankin eräsiirtopalvelun kautta.

Soita tai sähköpostittele ja kysy lisää palkanmaksuohjelmastamme – siitä löytyy varmasti jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen sopiva ratkaisu!