Palkanmaksu

Asteri palkanlaskuohjelma noudattaa samoja lainalaisuuksia kuin Asteri Kirjanpito. Kun tunnet yhden, on toisenkin käyttö yhtä mutkatonta. Asteri Palkanmaksu on käytössä yli 1200 tilitoimistossa ja yrityksessä, ja Asteri palkanlaskentaohjelma onkin monen kirjanpitäjän suosikki. Ai miksi? 

  • Asteri palkanlaskuohjelma soveltuu palkanlaskentaan yritysmuodosta riippumatta
  • Voit laskea niin monen yrityksen palkan kuin tarvis, eli Asteri palkanlaskentaohjelma soveltuu yhtäaikaisesti useamman yrityksen taloushallintoon
  • Reilu ja avoin hinnoittelu: maksat vain ohjelmalisenssin ja ylläpitomaksun, joka on kiinteä riippumatta siitä, kuinka monen yrityksen ja palkansaajan palkat lasket
  • Asteri sopii myös pienyrityksen palkanlaskentaohjelmaksi sen helppokäyttöisyyden vuoksi
  • Palkanmaksu onnistuu nykyaikaisesti, täysin sähköisin menetelmin Asteri verkkopalkan ja helpposoutuisen tulorekisteriliittymän avulla

Asteri palkanlaskuohjelmassa on kaikki ominaisuudet mitä tarvitset jokapäiväisessä työssä! Tutustu ominaisuuksiin.

Asteri palkanlaskentaohjelmaan saat luonnollisesti kaikki tarvittavat rajapinnat. Valtaosa palkoista kulkee nykyisin verkkopalkkoina. Asteri Verkkopalkka -lisäominaisuuden avulla saat simppelisti laitettua eteenpäin palkat suoraan loppukäyttäjien verkkopankkeihin. Lue lisää Verkkopalkasta.

Lisäksi kauttamme onnistuu tulorekisteri-liittymä, Asteri tulorekisteri-ominaisuus on rakennettu mahdollisimman yksinkertaisesti. Monelle tulorekisteri on edelleen mörkö, mutta me Atsoftilla halusimme tehdä tulorekisteristä arkea helpottavan eikä vaikeuttavan asian. Kutsummekin tulorekisteri-rajapintaamme idioottivarmaksi toteutukseksi. Tämän  todistaa se, että Atsoftin käyttäjät ovat joutuneet hyvin vähän soittelemaan Verottajalle tulorekisteriongelmissa. Olemme tästä hyvin ylpeitä ja haluamme jatkossakin palvella mahdollisissa uusissa rajapinnoissa yhtä hyvin!

Moni käyttäjämme arvostaa ohjelman suoraviivaisuutta. Huomaa kirjanpidon kannalta kätevä ominaisuus: Asteri palkanmaksu tallentaa maksetuista palkoista tiliöintitositteen siirtopäiväkirjaksi, jonka voi lukea suoraan Asteri kirjanpito-ohjelmaan.

Lue lisää Asteri Palkanmaksun muista kätevistä ominaisuuksista – palkanmaksuohjelmastamme löytyy varmasti jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen sopiva ratkaisu!