Palkkaskelma ruotsiksi / palkkalaskelman kieli

Saako Asteri Palkanmaksusta tulostettua ruotsinkielisen tai englanninkielisen palkkalaskelman?

Kyseinen ominaisuus on osa verkkopalkkaa. Palkanmaksuohjelmassa on mahdollista määrittää verkkopalkkaskelman kieli palkanmaksuyrityskohtaisesti ja palkansaajakohtaisesti.

Sanastoja ei ole tehty, ominaisuuden voi ottaa käyttöön, jos itse tekee käännöksen verkkopalkka-osaan.

Lyhyet ohjeet ja kuvaus palvelusta:

Verkkopalkan tulostuskielen voit valita kullekin palkanmaksuyritykselle Palkanmaksuvuodet-ikkunan Määritä|Kieli verkkopalkassa -toiminnolla

Kullekin palkansaajalle voit määritellä yksilöllisen tulostuskielen syöttämällä palkansaajakortiston esim. Lisätieto7-kenttään kielen numeron 1 = ensimmäinen vieras kieli 2 = toinen vieras kieli jne.

Sanastopaketti on tiedostona c:\winpl\kielipap.csv Sitä voit muokata Excelillä.

Palkanmaksuohjelma lisää kielipap.csv:n loppuun automaattisesti ne suomenkieliset sanat, joille ei löydy käännöstä, myös palkanmaksuohjelmaan itse määrittelemäsi asiat kuten palkkarivien selitteet ja kertymätietojen otsikoinnit. Näin ollen voit aina tarvittaessa sammuttaa palkanmaksuohjelman ja mennä kääntämään puuttuvat sanat kielipap.csv:iin

kielipap.csv:n saat käyntiin tarvittaessa myös Yritysluettelo-ikkunan toiminnolla Määritä|Kieli|Muokkaa verkkopalkkaan tulostuvia sanoja (Avaa Exceliin kielipap.csv:n)

Samassa valikossa on myös toiminto Kielikortiston päivitys ja sanaston tuonti.