Ajankohtaiset tiedotteet

Palkkaskelma ruotsiksi / palkkalaskelman kieli

Saako Asteri Palkanmaksusta tulostettua ruotsinkielisen tai englanninkielisen palkkalaskelman?

Kyseinen ominaisuus on osa verkkopalkkaa. Palkanmaksuohjelmassa on mahdollista määrittää verkkopalkkaskelman kieli palkanmaksuyrityskohtaisesti ja palkansaajakohtaisesti.

Sanastoja ei ole tehty, ominaisuuden voi ottaa käyttöön, jos itse tekee käännöksen verkkopalkka-osaan.

Ohjeet

Lataa kielipaketti winpl-kansioon aktivoidaksesi kääntämistoiminnon, jatkossa sanastopaketti on tiedostona c:\winpl\kielipap.csv. Sitä voit muokata Excelillä tai yritysvalikossa Määritä|Kieli verkkopalkassa -toiminnolla.

Palkansaajakortiston määrittelyt

Kullekin palkansaajalle voit määritellä yksilöllisen tulostuskielen syöttämällä palkansaajakortiston esim. Lisätieto7-kenttään kielen numeron 1 = ensimmäinen vieras kieli 2 = toinen vieras kieli jne.

Verkkopalkkalaskelmia tulostettaessa ohjelmalle kerrotaan, mistä kentästä kielimääritys löytyy.

Palkanmaksuohjelma lisää kielipap.csv:n loppuun automaattisesti ne suomenkieliset sanat, joille ei löydy käännöstä, myös palkanmaksuohjelmaan itse määrittelemäsi asiat kuten palkkarivien selitteet ja kertymätietojen otsikoinnit. Näin ollen voit aina tarvittaessa sammuttaa palkanmaksuohjelman ja mennä kääntämään puuttuvat sanat kielipap.csv:iin

Palkkiolaskelman tulostaminen

Palkkiolaskelman voi tulostaa kielipaketin avulla: perusta uusi kieli palkkiolaskelma. Tätä samaa metodiikkaa voi käyttää myös muihin sanamuunnoksiin.