Ajankohtaiset tiedotteet

Vuokrapaikkojen muuttaminen

Vuokrapaikkojen muuttaminen tapahtuu Vuokrapaikat-tilassa, jonne pääset taloyhtiötä perustettaessa automaattisesti ja muulloin valitsemalla Työvaihe|Vuokrapaikat.

Jos olet alun perin syöttänyt virheellisiä tietoja vuokrapaikkoihin, voit korjata ne syöttämällä vuokrapaikat-ikkunaan oikeat tiedot. Paina sitten Tee kuukausien vuokrapaikat ja valitse esim. Kuusta ’tammikuu 2020’ Kuuhun ’joulukuu 2020’ ja paina OK. Tällöin oh-jelma tekee koko vuoden kaikkien kuukausien vuokrapaikat uudelleen.

Jos haluat muuttaa esimerkiksi vastikkeiden suuruuksia kesken vuo-den, syötä vuokrapaikat-ikkunaan uudet vastikkeet ja paina Tee kuukausien vuokrapaikat. Valitse esim. Kuusta ’heinäkuu 2020’ Kuu-hun ’joulukuu 2020’ ja paina OK. Tällöin ohjelma tekee haluttujen kuukausien vuokrapaikat uudestaan.

Jos olet jo syöttänyt huoneistojen tiedot, voit uudistaa huoneistojen kuukausimaksut painamalla Tee huoneistojen kuukausimaksut ja valitsemalla halutut kuukaudet ja painamalla OK.

Jos haluat tulostaa tilisiirrot kaikille huoneistoille uudestaan, paina Tulosta kaikkien tilisiirrot ja valitse haluamasi kuukaudet tai yksi tilisiirto per maksaja.