Printer error (virhe 482) Microsoft Print to PDF kanssa

Microsoft Print to PDF ja Microsoft XPS Document Writer tulostimet toimivat siten, että niille tulee antaa tiedostonimi tulostuksen jatkamiseksi.

Jos tiedostonimeä ei anna, vaan napsauttaa Peruuta tai ESC näppäintä, se aiheuttaa virheilmoituksen ”Printer error, virhe 482” tai Run-time error ’482’ Printer error

Tämä johtuu Microsoft Print to PDF ja Microsoft XPS Document Writer-tulostimien rakenteesta: Ne keskeyttävät tulosteen vastaanottamisen, jos tiedostonimeä ei anna.

Niksi Asteri Palkanmaksun käyttäjille

Asteri Palkanmaksussa on mahdollista hiljentää ”Printer Error (virhe 482)” virhe käytettäessä Microsoft Print to PDF ja Microsoft XPS Document Writer tulostimia.

Kun asetus on valittu, palkanmaksu ei näytä pulmaikkunaa, jos tulostimena on Microsoft Print to PDF tai Microsoft XPS Document Writer ja tulee Printer error (virhe 482).
Huomioitavaa on, että Asteri ei saa tietoa siitä, aiheutuuko Printer error virhe peruuta-painikkeen napsauttamisesta vai jostain muusta syystä, joten jos tulosteen tallennusvaiheessa tapahtuu jokin virhe joka antaa Printer Error (virhe 482) virheen, sekin hiljennetään.

Määritys on yritysluettelossa, määritä / tulostimen kysyminen: