Ajankohtaiset tiedotteet

Loppuiko vanhan ohjelmasi ylläpito?

Asteri ohjelmien ylläpito jatkuu ja kehitystahti kiihtyy seuraten ajan hermoa. Monen ohjelmistotalon luovuttua ohjelmistojensa ylläpidosta me Atsoftilla olemme halunneet helpottaa aineistojen siirtoa päättyvästä ohjelmasta Asteriin.

Käyttäjätukeemme on tullut kyselyjä tilitoimistokäyttäjiltä, onnistuuko tietojen siirto Econetista ja Tikonista Asteri Kirjanpitoon. Kyllä onnistuu, Tapahtumat Netistä -ohjelmalla!

  1. Avaa Econetista/Tikonista pääkirjan saldoluettelo Exceliin
  2. Kopioi se leikepöydälle (Ctrl A / Ctrl C)
  3. Liitä tapahtumat netistä ohjelmaan
  4. Kopioi leikepöydälle
  5. Liitä Asteriin Päiväkirjaksi

Näin toimimalla voit siirtää Econet/Tikon kirjanpidolla tehdystä kirjanpidosta Saldot Asteriin vertailukauden saldoiksi.

Olemme saaneet myös huomattavan määrän kyselyitä työntekijätietojen siirrosta vanhasta palkkaohjelmasta Asteri Palkanmaksuun. Aineistojen siirto on ohjelma- ja yrityskohtaisesti järkevä toteuttaa aina hieman eri menetelmin. Parhaan hyödyn saa siirtämällä mahdollisimman kattavasti työntekijätiedot. Siirtoja olemme tehneet mm. Econetista ja Hogiasta.

Asteri Monipankkiin siirtyminen on helppoa:

  1. Tilaa pankista uudet WS-tunnukset
  2. Tilaa Asteri Monipankki
  3. Naputtele pankista saamasi tunnukset ohjelmaan
    Toimii! Erillisiä perustamisia ym ei ohjelmaan tarvitse tehdä.

Disclaimer: Visma Econet ei ole Atsoftin tuote. Asteri on Atsoftin tuote, tuki ja ylläpito Asteriin jatkuu. Käyttäjätukeemme on tullut kyselyjä tilitoimistokäyttäjiltä, onnistuuko tietojen siirto Econetista Asteri Kirjanpitoon. Kyllä onnistuu ylläolevien ohjeiden mukaan.

Econet tuki päättyy

Disclaimer: Tikon ei ole Atsoftin tuote. Asteri on Atsoftin tuote, tuki ja ylläpito Asteriin jatkuu. Käyttäjätukeemme on tullut kyselyjä tilitoimistokäyttäjiltä, onnistuuko tietojen siirto Tikonista Asteri Kirjanpitoon. Kyllä onnistuu ylläolevien ohjeiden mukaan.

Tikon tuki päättyy