Ajankohtaiset tiedotteet

Kohdistus-sarake ja linkitys Asteri-ohjelmista

Voit määrätä muiden Asteri-ohjelmien ja tehtäväseurannan välille seuraavanlaisen linkityksen:

Kun teet Asteri Kirjanpidolla alv-laskelman, tehtäväseurannassa jokin tehtävä tai koko kirjanpidon kuukausi kuittaantuu tehdyksi. Jos haluat vain yksittäisen tehtävän kuittaantuvan suoritetuksi Asteri Kirjanpidosta, kirjoita tehtävärungon Kohdistus-sarakkeeseen ’alv-laskelma’.

Asteri Kirjanpidon Yritysluettelo-ikkunassa on Määritä|Liittyminen Tehtäväseurantaan -toiminto, jolla voit määrätä, kuittaako kirjanpito-ohjelma tehtäväseurannan tehtäviä:

Kun olet päiväkirjan kirjaustilassa ja teet alv-laskelmaa tai kuunvaihdeajoa, ohjelma merkitsee Tehtäväseurantaan ”Valmis pvm”-kenttään kuluvan päivän, jos työn Aihepiiri on ”KP”. Kohdekuukausi on viimeisen tositerivin kuukausi, Kohdevuosi on viimeisen tositerivin vuosi ja Kohdistus on ”alv-laskelma”.

Edellä kuvattu asia pätee myös Asteri Palkanmaksuun ja kuukauden palkkalistojen yhdistelmään sekä konekieliseen valvontailmoitukseen.

Jos haluat vain yksittäisen tehtävän kuittaantuvan suoritetuksi Asteri Palkanmaksusta, kirjoita tehtävärungon Kohdistus-sarakkeeseen ’valvontailmoitus’.