Asteri sai 2. parhaan yleisarvosanan taloushallintoalan ohjelmistokyselyssä

Taloushallintoliitto kysyi taloushallinnon ohjelmistoista.

Asteri sai yleisarvosanan 4/5.

Tulokset on luettavissa taloushallintoliiton sivuilta

Kommentteja Asterista:

Asteri sopii erinomaisesti sellaisten pienten yritysten taloushallintoon, jotka eivät juurikaan halua itse tehdä taloushallinnon töitä. Se on kirjanpitäjän kannalta huomattavasti kätevämpi työkalu kuin esimerkiksi [eräät muut] ohjelmistot. Niissä on paljon täysin turhia ominaisuuksia kaikkein pienimmille yrityksille, ja ne ovat varsin kankeita käyttää Asteriin verrattuna.

Onneksi on vielä ohjelmisto, joka ei pyöri pilvessä. Tiedot ovat varmasti tallessa ja omassa hallinnassa

Yksinkertainen ja toimiva pienelle tilitoimistolle. Ei ylimääräisiä kuluja, vain vuosittainen ylläpitomaksu.

Erittäin joustava, ohjelmistotalo huomioi käyttäjien kommentteja ja toiveita tuotekehittelyssä. Luotettava, huomioi viimeisimmän lakimuutokset. Nopea ja toimiva tuki.

Vain sähköinen järjestelmä puuttuu.

Täydellinen ohjelmistotuki. Kun apua tarvitsee, sitä myös saa ja heti. Omat toiveet ohjelman suhteen otetaan hienosti huomioon.

Hyvä ja helppokäyttöinen ohjelma, jolla loistava asiakaspalvelu.

Sähköiset työkalut ovat jäljessä muista kilpailijoista.

Ohjelmiston tuki on ollut todella hyvää. Varsinkin tulorekisterin tullessa käyttöön alkuvuodesta, olisin ollut pulassa ellen olisi saanut tukea heiltä.

Todella kustannustehokas ohjelmisto perinteiseen kirjanpitoon.

Tietoa on saatavilla helposti ja nopeasti, yhteydenotot ovat helppoja ja vastaukset nopeita ja asiantuntevia. Aivan upea ohjelmatoimisto.

Ohjelma soveltuu ns. mappiasiakkaille, eli itsellä lähinnä pienet yritykset, yhdistykset, tiekunnat yms. Ajantasaista tietoa tarvitseville yrityksille alkaa olla jo hivenen vanhanaikainen.

Asteri on aikaansa seuraava ja luotettava ohjelmisto. Tuki ja palvelu on hyvää sekä nopeaa. Olen monessa yhteydessä keskustellut kollegojen kanssa eri ohjelmista samoin eri foorumreissa, olen saanut muista ohjelmista sellaista palautetta että ihmettelen miksi eivät käytä Asteria. Mikroyritysten, joita suurin osa asiakakunnasta kaikilla meillä tilitoimistoilla on Asteri palvelee hyvin.